14 момичета в най-стария конкурс за красота

01/03/2023 17:04 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

14 момичета влизат в най-популярния конкурс за красота в Югозапада. 

Изборът ще се състои на 18 март на площад "Велбъжд" в Кюстендил, от 19.00 часа. По традиция претендентките за титлата ще бъдат представени в три кръга. Водещи на конкурса ще бъдат артистите Игор и Иван.

От днес стартира гласуването за избор на Девойка на публиката. Можете да подкрепите своята фаворитка с SMS на номер 1925, с текст латинско P и номера на момичето. Цена на SMS за всички мобилни оператори - 1,20 лв с ДДС.

По случай празника на града - "Кюстендилска пролет", на 21 март от 11.00 часа е предвиден водосвет за здравето на кюстендилци. По традиция новоизбраната девойка "Кюстендилска пролет" и двете й подгласнички ще получат символите на града от своите предшественички, а специални гости ще бъдат артистите от ансамбъл "Пирин", които ще представят своя нов спектакъл "През девет планини".

Празникът ще продължи на сцена "Базиликата" в лесопарк "Хисарлъка" от 14.00 часа, където по стар обичай девойката "Кюстендилска пролет" ще отправи поздрав към своите съграждани, по повод настъпването на първия пролетен ден.

За втора поредна година Община Кюстендил кани търговци и производители на цветя и декоративна растителност да станат част от Цветно изложение, по случай празника на града . Изложението-базар ще се състои на 21 март, от 10.00 до 18.00 часа, на площад "Велбъжд".

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook