20-годишна държана под ключ две денонощия

04/08/2023 13:38 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

20-годишна е била отвлечена и държана под ключ две денонощия. Успяла да се обади на майка си, а тя сезирала полицията.

Криминалното престъпление еса извършили трима от района на Сандански. обаждане от дъщеря си, която не се е прибирала в дома си от два дни за нанесен й побой и откраднат телефон. Органите на реда предприели незабавни действия, в резултат на които санданчаката била установена в жилище в Сандански, обитавано от 47-годишен мъж от града, където били още и 48-годишен мъж от село Лешница и 45-годишен санданчанин.

Тримата са били разпитани само в полицията и след това ги пуснали. Един от тях е с богато досие. Георги С. е осъждан няколко пъти. В хода на работата по случая не са събрани данни за ограничаване на правото на свободно придвижване на младата жена. Предприети са действия за установяване дали върху нея е упражнено физическо насилие. Със заповед за задържане до 24 часа, като съпричастен към извършената кражба на мобилния телефон е задържан 38-годишен мъж от село Лешница, се сочи в официалното съобщение от санданската полиция. Сезирана е прокуратурата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. ДПС -
    ДПС издига Лютви Хаджиалиш за кмет на Якоруда. Новият кмет обеща да се раздели със старите кметове, съветници, секретари и счетоводителката Сабиха Пиронкьова. Те закопаха Якоруда и общината. Нов екип от кадърни, неопетнени и честни лица ще изведат Якоруда от блатото в което старите управници я вкараха.

Социално

новини благоевград facebook