Акция "Антидрога" в Петрич, Сандански и Кресна

02/08/2021 10:52 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Арестуваха в марихуана 19-годишен. Той пътувал в "Мерцедес", управляван от възрастен мъж. При ппроверка в колата полицаите установили, че младежът има наркотични вещества. Последвал обиск в жилището му в Сандански.

При последвала проверка в апартамент, намиращ се в квартал „Спартак“, открили пликчета с марихуана. За часове задържали и непълнолетния брат на санданчанина.

В хода на провеждаща се полицейска операция по противодействието на престъпления с наркотици е извършена проверка в обезлесен участък в местността „Юрето“ край петричкото село  Драгуш.

В нивата имало 163 корена канабис с общо тегло 65 килограма. След вземането на представителна проба, наркотичните растения са унищожени в присъствието на комисия. Образувано е досъдебно производство по чл. 354 В, ал.1 , пр. 1 и пр. 2 от НК.

Полицаи от Сандански и Благоевград атакували по оперативен сигнал имот в района на Кресна. В земеделски имот край Кресна нмерили 15 корена канабис с тегло 14 килограма. Издирват собственика на нивата, разположена около река Влахинска.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook