Адамов бръсне 10-годишна брада благотворително

05/01/2024 18:11 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Петър Адамов маха онлайн на Йордановден 10-годишната си брада. Бръсненето ще са наблюдава на живо във Фейсбук от 13.00 часа. Акцията му е благотворителна. Събира пари за Никол. Петър Адамов е от Разлог, а момиченцето от Варна. Нужни са 500 000 лева.

"Преди 5 дни малко като на шега публикувах пост, в който ви попитах дали бихте дарили пари за благотворителна кауза, а аз ще си обръсна брадата на живо. Това, което се случи после обаче беше мега неочаквано за мен, но съм супер щастлив, че се случи и продължава да се случва. Към момента събраната сума е близо 5000 лева и продължава да постъпват пари, отчете Адамов в личния си профил.

"Лицето ми ще бъде гладко като бебешко... нали! Всички пари, които се съберат ще отидат по сметката на 5-годишната Никол от Варна, която трябва да се бори с изключително коварно заболяване. Сумата, която е необходима, за да стартира лечението на Никол е... половин милион лева! Да, правилно прочетохте... 500 хиляди лева", обяви разложанинът Адамов. Той благодари на всички, подкрепили каузата. "Покланям ви се до земи", благодарен е разложкият благотворител. Публикува още, че днес са го потърсили от Общината. Може да ме подкрепите по Revolut: 0893527071

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook