Акции на полицаите в Петрич, Разлог и Банско

23/09/2022 10:34 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Марихуана са иззели петрички полицаи по време на специализирана операция. Открили само пликче с малко количество сух канабис. Атакували по оперативен сигнал дома на 26-годишен петричанин в центъра на града. Той е вкаран в ареста за денонощие.

В полицията в Петрич е попаднал и 27-годишен от село генерал Тодоров. Заловили го на улица „Цар Борис III“ в южния град. Оказало се, че е дрогиран зад волана на "Ауди". Последвал обиск в дома му. Там имало пакетчета с морихуана. сезирана е петричката прокуратура.

В Благоевград също са спипали дрогиран водач. 38-годишен карал "Пежо" по улица "Преслав" в града. Тествали го на място, а след това униформените изпратили нарушителя за кръвен тест в Спешния център.

Полицаите в Банско получили сигнал от от 38-годишна варненка, че докато седяла на пейка в района на ул. „Пирин“ била нападната. След като я малтретирали двама непознати отнели мобилния й телефон. След издирване установили кадците. те са на 31 и 19 години от банско. Уведомена е прокуратурата в Разлог.

В хода на проведена специализирана полицейска операция в Разложко, са проверили търговски обект и прилежаща към него къща в село Краище, близо до Белица. В къщата открили 1360 къса цигари без задължителен бандеролен знак. Задържали са веднага собственика - 39-годишен от селото.

В Якоруда полицаите проверили лек автомобил „Сузуки Игнис“ с 27-годишен водач от Разлог. Открити са около 20 къса цигари без задължителен бандеролен знак. Мъжът е задържан в полицейския арест.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook