Акция на полицаите в Благоевград, Банско и Гоце Делчев

15/02/2024 16:40 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Арестуваха наркодилъри по време на специализирана операция в Благоевград, Гоце Делчев и Банско. Предали са ги на прокурор.

При извършена проверка на частен дом в гоцеделчевското село Огняново, обитаван от 40-годишен местен жител, са открили пакет с амфетамини. Името му не се съобщава на този етап от разследването.

На улица “Драма” в Гоце Делчев са спрели за проверка автомобил “Пежо”. Шофирала го 30-годишна гоцеделчевка. Водачката е предала хартиен плик с марихуана. Вкарали са я в ареста за денонощие. В хода на извършен обиск на жилище в село Мосомище за спипали с марихуана 23-годишен. В дома на младия мъж от селото имало електронна везна и буркан с около 54 грама сух канабис. 

В Благоевград са арестували стар познайник на криминалистите. в жилището на 47-годишнвия в квартал "Запад" имало гриндер, електронна везна и плик с марихуана. Дилърът е известен с прякора Чачи. Осъждан е за аналогични престъпления. В Банско са задържали 30-годишен мъж от град Раковски. При извършената му в зимния курорт проверка у него са открили марихуанова цигара. Сезирана е прокуратурата в Разлог.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook