Активът на ГЕРБ похвали кмета Иван Кадев

28/09/2020 15:00 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Административният секпретар на ГЕРБ Цветомир Паунов похвали партийния актив в Банско, въпреки загубата на изборите са кмет и ОбС.

"Изграден е добър екип и се работи активно сред хората. Сигурен съм, че всички са се поучили от грешките и ще продължим напред по-силни. След загубата на местните избори направихте добър екип и работите активно", констатира Паунов. Присъстващите го питаха за напускащите партията, като дадоха пример с екскмета Георги Икономов, както и бившите управници на Благоевград и Сандански - Атанас Камбитов и Кирил Котев.

"Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията, като това са не повече от 300 души в цялата страна. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех", заяви Цветомир Паунов.

Според Паунов сега партийната структура в Банско е в кондиция. С новия кмет на Иван Кадев се работи на здрава, принципна основа.

"Добрата съвместна работа между местната власт и правителството е важна за развитието на населените места, затова съм доволен, че в Банско този процес се случва", каза Паунов.

Александър Мацурев подчерта, че са призовали с декларация Георги Икономов да напусне Общинския съвет, защото вече не е част от ГЕРБ. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев и еврудепутатът сим Адемов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook