Ангел Т. не е съветникът Ангел Танев

20/11/2019 10:00 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Инициали в полицейски бюлетин и последвало решение на Районен съд - Петрич, също с инициали, замесиха общински съветник в шофиране с 2,49 промила алкохол в кръвта.

Случаят е от преди две седмици и бе отразен в Еновина. Ето какво написахме тогава: Осъдиха за шофиране в нетрезво състояние местен парламентарист. Ангел Т. карал колата си с 2,49 промила алкохол в кръвта. Той признал вината си пред прокуратурата на 5 ноември. Известният в Петрич като заможен бизнесмен е наказан в Районен съд с 8 месеца условно лишаване от свобода. Той трябва да плати глоба в размер на 200 лева, решиха магистратите. Младият съветник бил заловен зад волана на колата си "Мазда" на улица "Септемврийче" в южния град. Народният избраник няма право да е шофьор в рамките на 8 месеца. Новоизбраният съветник полага клетва в полза на обществото на 14 ноември.

Инициалите А. Т. бяха проверени от наш източник в полицейските среди в Петрич. Казаха ни, че това е съветникът от "Глас народен" в Петрич Ангел Танев. Това обаче не кореспондира с реалните факти, за което се извиняваме на Ангел Танев, въпреки, че в публикацията името му не е споменато, както и на коя партия е представител в местния парламент. Свързахме се с общинския съветник, който се чувства засегнат от написаното, за което и ние съжаляваме. Пожелаваме успех в местното законотворчество.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook