Антикорупционната комисия влезе и в хаджидимовското кметство

01/07/2021 15:32 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Антикорупционната комисия на Сотир Цацаров проверява неправомерно изразходвани пари при изпълнението на обществени поръчки. Изземват се документи от Община-Хаджидимово по сигнал за злоупотреби при рехабилирация на улици и местната спортна зала.

Кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев нашумя преди известно време в разследване на „Антикорупционния фонд“ заради покупката на луксозна лимузина. Комисията за предотвратяване на конфликт на интереси не беше открита за коментар, предаде nova.bg. Припомняме, вчера бяха иззети документи от кметствата в Петрич и Сандански. Предмет на извършената  проверка, е процедура по обществена поръчка, проведена преди две години – през месец юни 2019 година, свързана с преустройство и допълнително оборудване на специализирани автомобили за сметосъбиране и миене на улици", информираха от Общината. Касае ревизия на дейностите по време на екскмета Кирил Котев.

Общинските служители са оказали съдействие и предостави изисканата от проверяващия орган документация. Проверката в Петрич е свързана с документация по проект за ремонт на уличната мрежа в село Коларово. От Общината отказаха да коментират казуса.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook