Арестуваха служители на хотелиера Красимир Хиджев

31/05/2023 16:55 0 Коментирай
Снимка МВР Снимка: МВР

Арестувани са служители в хотела за бизнесмена Красимир Хиджев, в който антимафиоти откриха оранжерия за марихуана. Петимата са уличени като съучастници по телефонна разпечатка. Те са от санданското село Лешница и петричкото Кулата. Разследващите са установили, че те са разговаряли с Хиджев преди за бъде задържан и закаран в Пловдив, тъй като наказателното производство се води там. Спипан с 1 килограм хероин дилър от пловдивско село е заявил, че купил скъпия наркотик от Красимир Хиджев.

По време на извършен поредни обиски в хотелите му в Лешница и край ГКПП-Кулата, бопаджиите не са открили дрога. Операцията била проведена пред прокурор от Сандански, но местни полицаи не били допуснати до процесуално-следствените действия, потвърдиха от полицията.

Припомняме, че преди дни антимафиоти разкриха оранжерия за канабис в хотела на Хиджев. Тогава участваха криминалисти от Пловдив, Благоевград и Петрич. До оранжерията се достигало чрез тунел в подземие на хотела. Помещението за производство на марихуана било оборудвано с осветление, напояване и климатична система. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook