Атанас Стоянов: Моят дебат е очи в очи с хората

03/11/2023 14:32 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

"Мислех дали изобщо да отговарям на така наречената покана за дебат в социалните мрежи. "Дебат" - в последния предизборен ден, без определено място, без час, без въпроси, без теми, без организатор, без никакъв регламент", публикува във фейсбук досегашният градоначалник Атанас Стоянов, часове преди балотажа в Сандански. Той е независим за втори мандат, с подкрепата на ВМРО и още няколко политически формации.

"Санданчани заслужават уважение, а не бутафория! Г-н Стоев, този ваш пореден популизъм, замаскиран като дебат, без съмнение е продължение на „позитивната Ви кампания“, основана на фалшиви публикации, лъжи, мутренски натиск, заплахи и тормоз. И точно тук, моят дебат с вас приключи", насочи упреците си Стоянов към опонента си в неделя.

"В обществената си дейност винаги съм се стремял да бъда открит и диалогичен с хората. И за това моят истински дебат от години е с нашите съграждани – очи в очи, не само по време на избори, а всеки ден! Преди 4 години, в сградата на общината буквално премахнах бариерата, поставена от ГЕРБ. Бариера, разделяща граждани и община. И така започнах истинския дебат. Продължавам го и днес, ще продължи и след неделя", написа Атанас Стоянов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook