Авария в тунел и затворени пътища след изненадалия институциите сняг

26/11/2023 10:15 0 Коментирай

Снеговалежът в Югозапада изненада за поредна година институциите. Затворени са важни пътища с оправдание, че се почистват, но пътуващи редовно по тях коментираха в социалните мрежи, че не е работено в нощните часове. На места е имало машини, но само паркирани. Обследва се и мост в Гоцеделчевско, а друг частично се ремонтира. Въведени са обходни маршрути.

Авария е станала в тенел "Балотино" край Кочериново. АПИ предупреждава, че няма осветление и апелира за безопасно каране от страна на шофьорите. Ограничен е снощи за тежкотоварни автомобили е пътят от Кюстендил към ГКПП-Гюешево. Пункът е затворен от македонска страна.

Временно е забранено пътуването на камиони над 12 това през прохода "Предела". Движението по пътя Гоце Делчев – Сатовча, в района на село Плетена, е ограничено за МПС над 12 тона поради обследване на мостово съоръжение над река „Бистрица“. Обходен маршрут: Сатовча – Вълкосел – Абланица – Дъбница и обратно. Движението по пътя към петричкото село Рибник е ограничено за всички автомобили заради ремонтни дейности на моста над Струма. Обходният маршрут е през селата Рибник – Лебница – Вълково – Микрево – Струмяни и обратно.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook