Баща рани син, снаха преби свекърва, малтретираха шофьор

18/07/2022 10:51 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

32-годишен е настанен в болница с порезно-прободни наранявания. Намушкал го с нож родният му баща.

Веднага полицаите са задържали 63-годишния потенциален убиец. Случаят е в Петрич. Първоначално възникнал семеен скандал. Прераснал в побой. Бащата е нанесъл удар с нож в областта на гърдите на своя син. Транспортирали го първоначално в петричката болница, а след това в Сандански.

За късмет прободната рана не е засегнала дълбоко органи и пострадалият е настанен в МБАЛ – Сандански без опасност за живота. Извършителят е задържан със заповед за 24 часа, уведомена е прокуратурата.

80 годишна жена от Симитли е пребита жестоко от нейната снаха, която е на 55 години. Побоят е станал в дом им на улица "Димитър Благоев“ в града. . Пострадалата жена е получила две фрактура на лява ръка и охлузни рани. Настанена е в благоевградската болница, без опасност за живота. Снахата е в ареста на Второ управление на МВР в Благоевград. Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК.

В полицията в Банско е постъпил сигнал за нанесен побой над водач на автобус, станал в района на автогарата в Добринище. Неизвестни, които се придвижвали с товарен бус, са нанесли побой над водача, който е получил охлузни рани, хематом и кръвоизлив в дясното око.

След проведени издирвателни мероприятия служители на РУ Банско са установили изоставения в стопански бус на извършителите на побоя, а малко по-късно и самите побойници. Те са предадени на прокурор за едро хулиганство. Криминалистите не съобщават имената на престъпниците.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook