Белезници за пиян полицейски инспектор

20/08/2024 16:24 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Полицейски служител е задържан за денонощие. Шофирал е пиян и е предизвикал пътен инцидент. За късмет няма пострадали, но са причинени материални щети, съобщиха от прокуратурата.

Униформеният инспектор е от управлението на МВр в Гоце Делчев. М. Т. е с 2,49 промила алкохол в кръвта. Това е установено с кръвен тест в гоцеделчевската болница. Към момента не е ясно дали прокуратурата ще поиска мярка за неотклонение "задържане под стража".

Полицаят е ударил с колата си "Сеат", управляван от румънска гражданка на ГКПП-Илинден, край Хаджидимово. По настояване на държавното обвинение е извършен оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от камерите за видеонаблюдение около българо-гръцкия граничния пункт. Предстои извършване на техническа и лицево-индентификационна експертизи, както и назначаване на автооценъчна експертиза на лекия автомобил „Опел“, управляван от униформения М.Т. Установено е, че превозното средство е собственост на община Хаджидимово и е използван от Областна дирекция на МВР- Благоевград по договор за заем за послужване.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook