Белезници за търговка на дрога и двама клиенти

07/07/2023 16:13 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Окръжната прокуратура в Благоевград поиска "задържане под стража" за трима наркопласьори. В ареста са 20-годишна, съхранявала в дома си голямо количество амфетамини, а също и нейните клиенти - мъж и приятелката му.

Както подробно информирахме, те бяха спипани в Петрич. Първоначално полицаите в южния град спрели за проверка на улица "Княз Борис I" "Форд Фокус".  34-годишният водач на автомобила от село Мосомище е шофирал след употреба на наркотично вещество. При обиск в колата намерили найлонов плик, съдържащ амфетамини. В хода на работата по случая са обискирали жилище в Петрич, обитавано от 20-годишна жена. В дома на петричанката на улица "Илинден" намерили пликчета с амфетамини и 300 грама марихуана. Младата дилърка В. Илиева е в интимни отношения с петрички пласьор, който е лишен от свобода, коментираха нейни съседи.

И. М от Мосомище и приятелката му З. Х., която е на 18 години, закупили дрогата, оценена за 1812 лева. Веднага след сделката двамата от Гоцеделчевско продали наркотиците на площад в Петрич.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook