Белогур избра президен на "Пирин" - Благоевград

20/05/2022 08:37 0 Коментирай

Собственикът на ФК "Пирин"-Благоевград Пол Белгур обяви президент на отбора. Първо съобщил сензационната новина пред фенове в благоевградски нощен клуб.

"Станислав Манолев-президент", информираха от пресцентъра на пиринци.

Ветеранът в отбора на „Пирин“, който направи солидна кариера в Холандия и Русия, спира с футбола след последния мач в настоящото първенство утре вечер срещу „Ботев“-Враца, но още преди дни анонсира твърдото си намерение да остане на някакъв пост в най-обичания отбор в Югозапада. С неговата номинация за клубен шеф на стадион „Христо Ботев“ и назначението от лятото за технически директор на повелителя на титлите с „Лудогорец“ Светослав Дяков се сбъдва една от отколешните мечти на привържениците конците в любимия клуб да се дърпат от местни кадри, милеещи за емблемата с орлето.

"Уважаеми приятели, двубоят срещу Ботев от 19:15 часа в събота, 21 май, ще е последен в пребогатите и успешни футболни кариери на Светослав Дяков и Станислав Манолев", призоваха от ръководството.

Двамата започнаха своя футболен път в родното пиринско гнездо и покориха европейските стадиони, спечелиха титли, купи, завладяха сърцата на феновете, защитаваха с чест националната фланелка на България, прославиха Благоевград навсякъде. Върнаха се в родния Пирин, за да помогнат със своя безценен опит за утвърждаването на любимия отбор в елита.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook