Бивш борец пребива съселяни, искат да го въдворят

04/03/2024 12:24 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Жители в петричко село търсят съдействие от властите за въдворяване на бивш борец, който според тях е с психически отклонения.

Посочват, че ги напада бепричинно и ги е страх да излязат извън домовете си. Агресивният Любен Илиев е от петричкото село Яворница. Няколко пъти е бил отвеждан с полиция, но го пускат след часове. Любен е бивш национален съсзател по борба. Носител е на титли.

Срещу него се събира и подписка. Любен е с впечатляваща физика и изключително опасен. Meстен бизнесмен заяви, че е закупил обект за строителна дейност и е наел работници, но веднага били нападнати. "Чуха се викове от коя държава сте, какви сте вие", крещял Любен". Съблякъл се гол до кръста и повалил четирима на земята, включително и предприемача.

"Не разбрах защо го направи. После ноучих, че проблемът е от 5-6 години. Местната власт не си върши работата, никой не го защитава, но има нехайство", смята той. Друг мъж от петричкото село обясни в телевизионен ефир, че се е сблъсквал с агресивния бивш борец. "Удари ме във врата с юмрук, после в лицето, целият станах в кръв. Свали ме на земята и започна да ме рита. Не знам луд ли е, болен ли е. Добре, че едно момче ме спаси. Въобще нищо не съм му казвал, много пъти ме е поздравявал. Казаха ни, че нищо не може да се направи, дори да го задържат - пак ще го пуснат", каза жител на Яворница. Ивмало е случай, когато е скочил върху предния капак на кола на местен жител  по време на шофиране, което страшно изплашило децата му. Подписалите се да го изселят към момента са 200 души.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. БартеК -
    Обявете го за изчезнал. Помогнете му да стане такъв.

Социално

новини благоевград facebook