Бивш граничар пребил съгражданин, бременна жена и момче

18/01/2024 09:16 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

50-годишен е вкаран в ареста след зверски побой над бременна жена, мъж на 45 години и непълнолетно момче със здравословни проблеми.

Калин Кръстев е бшивш граничен полицай. Престъплението е извършено в Земен, потвърдиха от полицията в Перник. Към момента не е ясно дарли прокуратурата ще поиска постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Кръстев е пребил до безсъзнание Ивайло Сергиев. След него нападнал с ритници бременната му приятелка Грета, която е загубила бебето. За финал Калин посегнал с юмруци и на 16-годишния Николай, който е с доказана дислекция, работещо с ресурсен учител, съобщи баща му, който е подал сигнал в прокуратурата в Радомир. В полицията са подадени две жалби – една от потърпевшите от побоя и една от ответната страна.

Драмата се разиграва в неделя вечер в читалището в Земен. Свидетел на сблъсъка между мъжете става бременната приятелка на Ивайло – Грета Димитрова. Уплашената жена се хвърля да помага на любимия си, но бива свалена на земята, ритана и удряна от Калин.

 

32-годишната жена е усетила болки в областта на корема. Вчера Грета е извадила медицински документи, които ще използва пред съдебните власти. Към тях тя ще приложи и епикриза след извършване на интервенцията по премахване на плода. „Ще го гоня до дупка този насилник. Не съм единствената, която иска възмездие и наказание за стореното към мен и половинката ми и последствията от загубата на бебето ни. Кръстев е луд човек, който не излиза от дома си в Земен, защото го е страх от хората. Той пуска жалби срещу хората от общината с обяснението, че е заплашван и тормозен“, разказва потърпевшата жена пред mirogled.com. Грета описва Кръстев като едър и здрав мъж. Той е семеен с една дъщеря. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook