Бивш кмет с бяла престилка влиза отново в политиката

31/07/2023 17:51 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Един от основателите на СДС в Югозапада влиза отново в политиката. Доктор Панчо Панайотов публично обяви намерението да се кандидатира за управник тази есен и да води листа. Дупнишкият лекар, известен с пиперливия си език, от години се бе отдръпнал от местната власт, но сега ще се яви за вота на дупничани. 

"Вече ме търсят от местни сайтове, радиа, телевизии. Задават ми два важни за тях въпроса: 1. Коя е партията, с която ще се регистрираме.
Отговор- прегледах партиите, които се явяват на местни избори и имах две условия. Да бъде от демократичния сектор и лидерите и на национално ниво и на местно да не са компрометирани. Има такава партия, но ще споделя по- късно. Не е коректно сега да обявяваме", заяви Панайотов, който сега е спешен медик в град Рила. Вторият най-даван въпрос към доктора е - "Кое ви накара да се кандидатирате". Панчо Панайотов обясни, че това е лошото управление на Дупница и прелялата чаша в ВиК в града. "Последните 20 години, управленията са: посредствени и силно партизирани. Решенията се вземат в партийните бюра и се налагат в общината. Решенията са продиктувани от партийните интереси на партийните вождове и по- дребни началници, а не от истинските интереси на хората. Подобно управление е развъдник на лъжи, корупция, лоши решения. Лош, нерадостен живот", кахъри се демократът.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook