Бивш шеф на ВиК - Благоевград ще управлява с Илко Стоянов

16/07/2021 18:50 8 Коментирай

Кметът на Благоевград Илко Стоянов ще обяви съекипниците си на 19 юли. Към момента той дава заявка само за един заместник по строителството и съкращения в администрацията.

Към момента усилено се коментира, че заместник на Стоянов ще е бившият управител на ВиК-Благоевград Христо Дюлгеров.

Той оглавяваше водното дружество преди 14-15 години. Дюлгеров към момента има частен бизнес. Съпругата му Ева Дюлгерова е сред най-добрите проектанти на ВиК системи в региона.

По време управлението на Дюлгеров бяха подменени част от тръбите на централния водопровод в Благоевград. В района на плажа и закрития басейн, по настояване на Христо Дюлгеров и с подкрепата на общинския председател и тогава - Радослав Тасков, бяха сменени стоманените тръби със стъклопластови в този участък.

Случи се така, че десет години по-късно, Благоевград остана дълго време без вода, тъй като именно тези тръби аварираха. Против смяната им беше единствено строителният предприемач Петър Байкушев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Лелеее -
    Чак сега разбрах защо има толкова дамари в Плаж махала хаха
  2. Морчо -
    Тече реставриране на НДСВ кадри разбирай - еничарите на ДПС.Ето затова гласувахте
  3. В и К -
    Този беше шеф на Водното дружество по време на НДСВ. Илко, ако е вярно, защо ги вадиш тези стари муцуни? Нали обеща промяна, а сега какво излиза? Със стари к... и, нов бърдак..
  4. Гражданин -
    Дюлгеров е в пенсионна възраст, къде тепърва ще управлява. Евангелист е, много отдавна, няма лошо. Трябва да се дава път на младите, той си изял войнишката чорба.
  5. Плаж махала -
    Ако тоя стане знам.кмет нека да му донесат да пие вода от радиоактивни тръби да види как ни е било на нас обикновените хора
  6. браво на Дюлгеров -
    Професионалист е!
  7. Калин -
    Този бивш шеф на ВиК не е ли Евангелист.За един приятел питам
  8. Хихи -
    Тези тръби не бяха ли радиоактивни.Тогава усилено се говореше за яка далавера на Тасков и Дюлгеров

Социално

новини благоевград facebook