Благоевградчани масово на стадиона за 100 години "Пирин"/снимки/

30/10/2022 18:41 0 Коментирай

Невероятен купон се завихри на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Млади и възрастни се събраха с много емоции в "гнездото на орлетата" за вековния юбилей на любимия отбор.

Рожденият ден започна днес с мач на ветераните. Срещата се откри с химна на отбора "Пирин е голема планина". В 21.00 часа ех церемонията по награждаване на футболистите и спортно-техническия щаб за спечелената шампионска титла във Втора лига.

Ансамбъл "Пирин" пък подариха концерт за футболистите от различни поколения и привършжениците в Благоевград. С песни и танци завлядяха зеления терен.

"100 години Пирин" все пак се състоя, както обещаха феновете. От Общината отмениха празненствата за догодина, но от "Пирин Ултрас" организираха подобаващо честването. За всеки имаше безплатна скара и бира.

В шоуто участваха легендарните пиринци Петър Михтарски, Стефан Гошев, Иво Андонов, Милен Радуканов, Димчо Беляков, Венко Попов и много други, прославили шклата на Пирин. От по-младите футболисти присъстват Веско Стойков, Влади Златинов, Андрей Стоев, Тони Костадинов и много други.

"Благодарни сме на всички вас, които дарихте и станахте съпричастни към тази кауза. Нека всеки един привърженик, приятел, ветеран, футболист, юноша, деятел, ръководител на Пирин се чувства съпричастен към празника на нашия клуб, пожелаха организаторите.

В програмата се включиха Петя Стойчева и Боян Георгиев от Вокално студио „ФА ДИЕЗ“. На сцената са и детските танцови фолклорни състави „Пиринска китка“ и „Пиринче“. Изненадата бе грандиозно пирошоу на трибуната на стадиона.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook