Благоевградчани се оплакаха пред Камбитов, че няма работа за децата им

13/10/2023 15:50 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Време е да върнем и задържим младите в Благоевград, като им подсигурим работа и добра градска среда. За това призова д-р Атанас Камбитов на среща със служители във фабрика за изработка на мебели.

"Заедно обсъдихме най-важните проблеми за града, както и реалните решения, които е наложително да започнат да се изпълняват от ден първи.
Обясних на хората, че моята програма е реална и съм с готов екип, който може да заработи още същия ден след изборите на 29 октомври. Аз няма да губя време в създаването на екип и подготовка на стратегия", категоричен е кандидатът за кмет Атанас Камбитов.

"Ние вече имаме такива и знаем как нещата да се случат бързо, професионално и в интерес на Благоевград, и неговите жители. Искам да споделя, че хората, с които се срещнах задаваха много адекватни и резонни въпроси. Говорихме по теми, които могат да се решат веднага от моя екип", каза бившият градоначалник.

"Те споделиха и болката си от това, че децата им пътуват и работят в други градове, тъй като в Благоевград отдавна няма поминък. Това не бива да се допуска.
Време е да върнем просперитета на Областния център - такъв, какъвто го познавахме преди години. Благоевград няма време за губене", призова д-р Камбитов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook