Благоевградски социалисти пак се разлудуваха срещу Нинова

24/11/2022 18:05 5 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Бившият полицейски шеф Любен Милев, въвел еднолично управление в БСП-Благоевград, сътвори поредна кампания срещу нациолналната лидерка Корнелия Нинова.

Под диктовката на общинския председател Милев, който доведе организацията в Благоевград до няколко плачевни изборни загуби, е написана и изпратена на "Позитано" декларация за свалянето на Нинова и провеждане на извънреден конгрес. Активът на партията в Благоевград останал изумен и от решението на общинския ръководител да не се свиква заседание на, което да се дебатира и обсъди подписката. Червените били привикани поединично да се подписват при партийните секретарки в офиса им на улица "Шишман".

Само две от активистките отказали да поставят подписите си едва ли не на празен лист. Един от членовете на ръководството се е въздържал, потвърдиха от общинския съвет на БСП в Благоевград. 

Благоевградски социалисти питат Милев защо не е свикал пленум, за да обсъдят лице в лице, а действа както по време на пандемията - звземане на решения само срещу подпис. Любен Милев отдавна е подложен на остри критики от съпартийците си, но вместо да го свалят от поста, предпочитат да напускат общинския съвет. Преди дни това е сторил доайенът в екипа Йордан Симонски. Преди него имаше оставки, а също и изключнени членове, несъгласни с политиката му.

Към момента не е ясно дали декларацията е достигнала до Националния съвет и до Корнелия Нинова.

Припомняме, само преди месеци именно БСП-Благоевград излезе с активна позиция в подкрепа на лидерката, но пък имаше и предшестваща такава, с искане за детронирането й.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Гражданин -
    Ей цървул промяната трябва да почне от теб никой в града не те иска бе злобно човече
  2. ДСБ -
    Скоро Благоевградската организация на БСП ще си остане само милиционера, свестните и истински социалисти се оттеглят или напускат заради него
  3. Кире -
    Когато ги назначаваше Нинова беше добра сега Паскалчо ги лъже нещо и хайде юруш срещу нея
  4. Кифла -
    На този само като му видиш злобната и грозна муцуна ми става ясно защо хората не гласуват за тях
  5. Петрич -
    До вчера и се кълняха с декларации колко е велика незаменима сега скачат против нея.Ебати политическите проститутки

Социално

новини благоевград facebook