БСП - Благоевград реши за кметската кандидатура на Николай Шушков

02/09/2023 13:33 10 Коментирай

Благоевградската организация на БСП номинира кандидати за съветници за вота на 29 октомври. Председателят Любен Милев си направи самоотвод от кметската надпревара и се самоотведе, пресмятайки, че няма да събере доверието на червените избиратели.

По време на конференцията днес се стигна до решение за покрепа на независия Николай Шушков, издигнат преди дни от Инициативен комитет за бъдещ градоначалник. Милев обаче е вероятният водач в листата за съветник. Николай Шушков присъства на червената конференция. Благодари за гласуваното с мнозинство решение. Декларира, че листата ще е съвместна и няма да има своя. Подредбата обаче предстои. С много номинации е благоевградчанинънт Милан Богдански, който влезе в ОбС-Благоевград на финала на този мандат, като зае мястото на детронирания Бисер Стойчев. Друго важно решение от конференцията е, че досегашният съветник Веселин Христов няма да бъде включван като участник във вота от БСП. Мотивите са за това са заигравките му с други формации в местния парламент и гласуване напук на социалистите, съобщиха за Еновина.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Геро -
    Милев водач БАСА ЯКОТО сигурна загуба с милиционера пенсионер
  2. Тръчи Лажи -
    БСПто са пълна дупка.Милев и компания отблъснаха много хора и Шушков не знам как им се доверява
  3. Конкурент -
    Ами ако спечели Шушков, печелят същите мерзавци от БСП в листата.
  4. Сашко -
    Изправиха ушите.
  5. Паскалевио -
    Ами сега левицата дали ще вкара в ОбС съветник и дали дядо Лазар ще ми пусне авантаж да интригантствам
  6. До Беди Осман и Карафеиз в Якоруда -
    Якоруда не ви иска и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  7. Бай ви Лазар -
    Шушков е следващия кмет.Казах
  8. Че Гевара -
    Червените хмери ще оглозгат всичко вие само ни се доверете
  9. Китайско карго -
    Шуши помниш ли колко контейнера пусна ей така без обмитяване и колко кинти прибра
  10. Кире -
    Властелина на контрабандата и ДС уше в устрем.Честито

Социално

новини благоевград facebook