Благоевградските ултраси нарекоха пияници и наркомани неуважаемите шефове в БФС

01/11/2023 09:36 0 Коментирай

Феновете на "Пирин" - Благоевград отново излязоха с протестна позиция срещу Борислав Михайлов и БФС. Нарекоха ги пияници и наркомани.

Причината е изготвената програма с мачовете н първенството в Първа лига. Оказва се, че почти всички гоствуания на "орлетата" са в делнични дни. По този начин малко от привържениците могат да пътуват с любимия отбор за подкрепа на мачовете.

"Неуважаеми ръководители на БФС, пияници и наркомани. В крайна сметка, футболът е измислен за феновете. Ние имаме желание да посещаваме мачове на нашия любим клуб, дори и извън Благоевград, но вие ни пречите. Ние феновете на Пирин от понеделник до петък, а понякога и в събота сме на работа. Ако вие нямате такава ние храним семейства. Последните пет гостувания на Пирин са в делнични дни без един с Лудогорец, който бе в неделя в 20:00ч. И пак бяхме там. Ето ви справка: Хебър - Пирин в понеделник, Етър - Пирин в четвъртък. Черно море - Пирин също е в четвъртък. И сега Берое - Пирин в петък. Въпреки всичко ще намерим време в четвъртък 16-ти ноември да ви посетим в София заедно с много наши братя по съдба", написаха фенове в социалните мрежи.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook