Благотворителен базар в Благоевград

16/12/2022 16:39 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

От 19 до 21 декември доброволците на Български младежки червен кръст в Благоевград организират коледен благотворителен базар. Ще продават ръчно изработени подаръци и направени у дома лакомства. Събраната сума ще бъде дарена за деца в неравностойно положение.

Всеки ден доброволците ще бъдат позиционирани в Коледното градче в Централната градска градина от 10.00 до 16.00 часа. При лоши метеорологични условия, доброволците ще бъдат във фоайето на сградата на Община Благоевград.

"На Коледа всички ставаме по-добри и милосърдни, отваряме сърцата си за доброто. Изказваме искрена признателност към всички ученици, родители, педагози, директори, на всички хора с големи сърца, които за пореден път се включиха в нашата благотворителна акция. Благодарение на тази инициатива ще бъдат подпомогнати с хранителни пакети над 200 домакинства в община Благоевград", заявиха от доброволческата организация в града.

В акциите на БМЧК-Благоевград вече са се включили ученици от Второ ОУ, Трето ОУ, От Четвърто "Димчо Дебелянов, СУИЧЕ, и Седмо СУ.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook