"Беласица"- Петрич става на 100 години

07/01/2021 16:33 0 Коментирай

Петричките футболисти започнаха с водосвет подготовката за пролетния сезон. Литургия за здраве и успехи отслужи на стадион "Цар Самуил" енорийският свещеник отец Ангел Кочев.

Подкрепа за "Беласица" дадоха кметът на Димитър Бръчков, председателят на Общински съвет Георги Тренчев, депутатът Георги Динев и цялото футболно ръководство.

Четирима са новите в състава на мъжкия тим – Стивън Кирилов – крило, Патрик Владимиров – нападател, Кристиян Николов – защитник и Аспарух Смилков – халф.

Пожеланията на официалните лица бяха за здраве и влизане на отбора в професионалния футбол. Беше потвърден ангажиментът за общинската подкрепа и в бъдещ план, защото е оправдано доверието, дадено по-рано.

„Започнахме нещо голямо миналата година и всички трябва да се стараем да го завършим успешно. Убедени сме, че ще го направим“, категорични бяха от футболното ръководство. Надеждата е поредният възход на „Беласица“ да съвпадне с 100 – годишнината на отбора, която предстои да се отбележи тази година.

Три контроли предстоят на ОФК „Беласица“. Петричани ще играят с отбора на „Спортист“ - Своге на 20 януари, със „Струмска слава“ - Радомир на 27 януари и с „Пирин“ - Благоевград на 2 февруари.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook