Бойко Борисов с виц за перничани

09/04/2022 13:38 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов с ирония обяви, че управляващите трябва да ходят на тестове за наркотици.

"Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, понеже има изключителен медиен комфорт, това все едно не съществува", коментира Борисов пред симпатизанти по адрес на доста странното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна снощи, а в социалната мрежа масово коментираха, че е напушен.

"Нямате представа колко ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време, има много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро. Щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим", казва във видеото Атанасов, който на 3 април той навърши 32 години.

Борисов коментира днес и боевете, които се разиграват в Министерския съвет с виц за перничани.

"В Перник в една дискотека минали едни като нашите и гледат бият се и ги питат - извинете, това частен бой ли е или и ние може да се включим. Та така - и ние от ГЕРБ питаме дали може да се включим в боя", поиска Борисов, а в залата в Хасково избухна смях.

"Само в едно са по-добри от нас - кражбата! Крадат от всичко! И се държат точно като мутри", категоричен е лидерът на ГЕРБ. Срещата днес бе предавана на живо във Фейсбук.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook