Борисов не трябва да спортува, пие и яде сладко

27/07/2021 12:53 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Бойко Борисов се ваксинира срещу COVID-19. Следващата доза трябва да му бъде поставена на 24 август. Той избра "Модерна, за да е модерен.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че чрез ваксинирането си, което прави публично, агитира останалите българи да се имунизират.

Пред медиците той обясни, че има много изградени антитела, след като преболедува коронавируса през октомври. Медиците посъветваха Борисов през следващите 24 часа да не консумира алкохол, сладки и всички алергени, които могат да предизвикат реакция. Физическа активност не е желателна в първото денонощие след ваксината, обясниха още лекарите. 

"Като премиер аз изпълних основния си дълг към хората и осигурих доставка на огромно количество ваксини с възможност за избор. За мен няма по-важна тема от опазването на живота и здравето на българските граждани. Затова днес се ваксинирах пред вас. Искам да ви призова да направите същото, за да предпазите себе си и семействата си", изтъкна бившият премиер.

"На прага сме на нова вълна и в момента не може да има по-важна тема от ваксинацията и превенцията срещу коронавируса. Обръщам се към всички политически партии с призив: нека имунизацията да стане обща тема за всички политически партии", подчерта Борисов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook