Борисов се срещал с Асен Василев и Атанас Атанасов

26/03/2024 10:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Много исках да има правителство, заяви пред медиите в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Сега колегите от ПП и ДБ имат шанс", каза тои и обясни колко нахални са били от ПП и ДБ. Изброих всичко, обясни Борисов, но "не, те инат" и разясни няколко спекулации.

"Малко ретроспекция. От първия ден съм казал тактиката на ПП–ДБ - за външния министър, за червените линии и един официален разговор, който са водили преди няколко месеца в тяхното ръководство. Заради това избрахме преговорен екип. Но не и лидерски срещи, защото трябваше да участвам в едно надговаряне, ако случайно изпусна дума - да излязат и да я развеят по телевизията. Избрахме преговорен екип, който близо 20 дена преговаря по всички точки. През това време чувахме какви ли не обиди с цел да ни сплашат, само че не се плаша толкова лесно, колкото си мислят", допълни той.

Относно това, че не е имало лидерски срещи Бойко Борисов заяви, че се е срещнал лично с лидерите Асен Василев и Атанас Атанасов в четвъртък и петък.

"Всичко свърши", заяви лидерът на ГЕРБ и добави: "Няма как да им позволим да узурпират цялата власт" , цитиран от novini.bg.
.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook