Червената лидерка на маса с баща и син Манолеви

04/08/2022 17:21 2 Коментирай

Санданчанинът Александър Манолев, бивш заместник-икономически министър от ГЕРБ възнамерява да съди Корнелия Нинова.

Със всички министри, които са се сменили през последните години, само с червената лидерка е имал личен контакт, заяви Манолев и публикува семейна снимка на маса. Озаглави я "За комплексите в политиката". Снимали са се на угощение в дома на Димитър Манолев - баща на Александър, бивш митничар и дългогодишен кмет на село Кулата.

"Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде. Спомних си за този мил семеен спомен. По същество – аз фирма, каквато Нинова твърди - нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също", категоричен е Манолев, който преди време попадна под ударите на закона за източване на европейски средства, вложени в къща за гости в богаташки район на Сандански.

"Не мисля, че тази снимка е някакъв компромат. Точно обратното. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил. С много малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и ДПС например не са стъпвали в него, ако отговарям на нейните внушения с кого и как съм свързан", заяви Манолев.

"Г-жо Нинова, аз в схеми в министерството не съм участвал. Нито сега, нито в миналото. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в съдебната зала. Желая Ви успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот", посъветна Александър Манолев в социалната мрежа.

По-рано днес Нинова разказа за извършена проверка неотдавна. "Бившият директор на „Кинтекс“ Александър Михайлов е едновременно с това и търговски директор в частна фирма. В съвета на директорите на ВМЗ – Сопот, също имат отношение с тази фирма. Двете търговски дружества имат уговорка „Кинтекс“ да представлява ВМЗ в Египет. Те се отказват от тази уговорка и я прехвърлят на частната фирма БИИМ, на която собственик е бивш зам.-министър от времето на ГЕРБ, казва се Манолев. Директорът на „Кинтекс“ е бил в частната му фирма, а сегашният министър на икономиката, когото аз уволних, му е бил подчинен в Министерството на икономиката по времето на ГЕРБ. Цялото това нещо се протектира от служебния министър на икономиката по времето на Радев – Везиева“, разказа Нинова в национален ефир.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Бсп -
    Ехх Нинова каква подла лисица сии
  2. БОС -
    Комплексите на Нинова-добре го е написал, ами неговите афери?

Социално

новини благоевград facebook