Червеният градоначалник Москов в обятията на премиера

08/01/2021 17:10 0 Коментирай

Гоцеделчевският кмет Владимир Москов потъна в обятията на премиера Бойко Борисов пред болницата в града.

"Пет мандата не можем да те поклатим, защото ти давам всичко - пари за апаратура, за саниране, за ремонти. Сега искам да ремонтирам болницата ви", заяви Борисов и претърна напук на пандемията червеният градоначалник, който е заместник на Корнелия Нинова.

Неотдавна Москов прекара коронавируса. Лекуваха го в МБАЛ "Иван Скендеров". Борисов обаче сбърка днес бройката на мандатите му. Миналата година той се закле за седми път като кмет на Гоце Делчев.

"Изпълнихме обещанието си и отпуснахме 600 000 лева за закупуването на ангиограф за болницата. Така ще се гарантира навременно лечение на пациенти с тежки сърдечно-съдови заболявания. Новата скъпоструваща техника буквално може да спасява животи. Незабавно ще осигурим още 1 500 000 лева", обяви премиерът в Гоце Делчев.

С тях парите ще се закупи нова апаратура за образна диагностика - скенер, рентгени, ехографи, мамограф. Жителите на Гоце Делчев и съседните общини ще могат да разчитат на най-добрата и модерна апаратура за диагностика и лечение на коронарните заболявания.

"Грижим се за здравето на българските граждани във всяко едно населено място, във всеки един край на България", заяви Бойко Борисов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook