"Човекът митница" топи кмета Бръчков

02/04/2023 18:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Марио Минев, популярен като Човека митница, засипа с жалби Районната избирателна комисия в Благоевград. В една от тях натопи петричкия кмет Димитър Бръчков.

Минев, който от две седмици представялва ДПС в южния град, е отразил в сигнала си, че Бръчков принуждава служители на Общината да гласуват в полза на определен кандидат. В друга жалба, бившият митничар, съден преди време за отвличане и побой над лидера на "Атака" в Петрич Огнян Тетимов, пише, че в секция номер 26, умишлено държат машината за гласуване без хартия. Настоява пред РИК-Благоевград да вземе незабавно отношение.

В трета за деня жалба Минев твърди, че метски наместник в близко до Петрич село е иззел лични карти на гласоподаватели. Предстои членовете на РИК да разгледат сигналите. Както вече информирахме, два часа по-рано, от централата на ГЕРБ сезираха Избирателната комисия, че бодигардът на Минев - Димитър Шумаров, провежда агитация и подпомага довеждането на избиратели в две секции в южния град. Посочиха още, че такси на фирма "Боро" прави курсовете до училище "Антон Попов. Жалбата обаче бе оставена без движение.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook