Д-р Каракостова се готви за кметския балотаж в Благоевград

15/06/2021 18:05 0 Коментирай

Д-р Виктория Каракостова ще е на балотаж за кмет на Благоевград, категорични са лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов и евродепутатът Радан Кънев. Двамата пристигнаха в Благоевград и дадоха силна подкрепа за предстоящия вот на 27 юни.

"Готова съм да се боря за добруването на моите съграждани. Имам програма за пълна промяна на социално-икономическото състояние в Благоевград и селата. Състояние е плачевно през последните години - ниски заплати, безработица, компроментирана инфраструкура, липса на зелени площи, административна тежест и корупция", обяви д-р Каракостова и призова благоевградчани да гласуват, за да стане Благоевград номер 1.

В програмата на кандидат-кмета са предвидени ударна дигитализация, създаване на работни места за младите, туризъм, зелен енергиен преход, чиста околна среда, мерки срещу унищожаването на природните ресурси в полза на частни интереси. Тя ще работи по проекти за подобравяне на образованието и здравеопазването в Благоевград.

"Нямаме развита икономика. Традиционните професии тук са шивачка и сервитьорка. Трябва да се толерира местният бизнес", каза Каракостова и подчерта, че е неразумно да не използваме толкова години природните дадености-минерална вода, планина, граници с 5 КПП-та.

"Имаме партийно участие в изпълнителната власт и това ще ми помогне да реализирам програмата си в кратки срокове за по-добър живот на хората в града и населените места", изтъкна д-р Каракостова. Безрезервна подкрепа към Каракостова изрази и бившият кмет на Благоевград Елиана Масева.

"Ще се поздравим с успех на местните и на парламентарните избори. Ще увеличим присъствието на наши представители в Народното събрание. След предстоящие вот ще имаме поне двама депутати от Благоевградски район", убеден е ген. Атанас Атанасов. Той вярва, че страната ще си върне парламентарната република, като подчерта, че години наред България беше "премиерска".

"Демократична България е за демонизиране на "сарайския модел" и неговите механизми за задкулисно влияние в икономиката, правосъдието и медиите. Вярвам, че ще ликвидираме корупционните мрежи и ще възстановил ролята на парламента", категоричен е евродупутатът Радан Кънев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook