Дариха отводнителни тръби в якорудско село

18/02/2021 15:25 2 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Решиха проблем с канализацията в село Бел Камен край Якоруда. Подсигурени са тръби, с които ще се канализират води, рушащи пътя към две от махалите в селото. Това се случва често при обилни дъждове и близо 100 души от Уручова и Кундьова махала остават откъснати от селото.

Дарението е от евродепутата и областен лидер на ГЕРБ в Благоевградско Андрей Новаков, съобщиха от партийния пресцентър. С отводнителните тръби ще се изградят дренажи на проблемните места, така че да се преминава сигурно и безпроблемно.

Проблемът съществува почти 30 години. Кметът на Бел камен Муса Дурльов благодари от името на жителите на двете махали за оказаната помощ, като подчерта огромното улеснение, което ще донесе ремонтът на работещите хора и учениците.

Напиши коментар

Коментари

  1. Топ Насралдин преса -
    Ние от топ преса заявяваме,че сме готови защитим нашия Насралдин Светлината от нападките на вестник Струма за това,че каза истината а именно,че е разпродал апартаментите на приятели,съпартийци,любими и други особено привилегировани.Протестираме и срещу дискриминирането на братовчед му леля Суля педераса оставил го без апартамент,полагащ му се по роднинство!
  2. Ахмед -
    Браво на евродепутата от ГЕРБ!Селото е дискриминирано от движението за дърва и права!

Социално

новини благоевград facebook