Дариха пари за украинци от кардиологични прегледи

01/04/2022 17:35 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

1000 лева са дарили медици за храна на бежанци от Украйна. Парите са събрани за два дни и са от извършени специализирани прегледи в дните 19 и 20 март. Пациентите са от Гоце Делчев и региона, съобщиха инициаторите от МБАЛ "Иван Скендерски".

Повече от 40 са платили изследванията в модерното отделение по инвазивна кардиология, ръководено от д-р Димитров, д-р Грошар, д-р Чаушева и д-р Кръстев.

От гоцеделчевската болница изкаха благодарности към пациентите си, отклрикнали на призива да се съйбират средства за бягащите от войната в Украйна.

"Нашият екип изказва дълбока признателност към колегите от кардиологичния център за прекрасната инициатива и неуморния труд. Благодарим и на вас, че отворихте сърцата си и подкрепихте каузата. Няма нищо по-силно от любовта между хората и вашите действия го доказват. Ние вярваме, че всичко дори войната се побеждава с любов, подкрепа и съпричастност. Бъдете здрави и нека има по-спокойно и красиво утре", публикуваха от болницата в града и обявиха, че скоро жителите на Гоце Делчев и населените места ще имат напълно обновеното рентгеново отделение.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook