Даряват мед за имунитет в Благоевград

04/04/2020 13:46 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Пчеларите в Благоевградско организираха кампания "Мед за имунитет".

Членовете на Сдружение "Пчела 2018 – Благоевград" доставиха в Кризисния щав в града бурканчета с произведен от тях мед и други пчелни продукти.

Заръката им е те да стигнат до болни и възрастни хора.

"Кампанията е насочена към подпомагане на нашите възрастни съграждани в нужда, хора, които не могат да си позволят бурканче мед в сегашния драматичен момент. Призоваваме всички колеги пчелари да дарят, колкото им е възможно. Ако сте свършили меда си, можете да дарите парче клей или тинктура. Могат да се включат всички желаещи. Просто купете бурканче мед от близкия пчелар, за да зарадвате човек в нужда. Предвид затрудненото придвижване на стоки и хора, ще разчитаме на сътрудничеството на куриерските фирми, за да достигнем до максимален брой дарители", заявиха от сдружението в Благоевград.

"Нека бъдем обединени, да си помагаме в нужда и да се пазим. От тук нататък в нас таим надежда, че това, което даваме, макар и малко, ще стигне наистина до нуждаещите се и ще ги подкрепи в тоя труден момент, в който имат нужда от имунитет", смятат пчеларите.

Може да се даряват прополисови капки, клей и парченца от восъчни пити. Кампанията се разпространява вече и в социалните мрежи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook