Демократична България подкрепя Атанас Стоянов

02/11/2023 09:49 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

ПП "Демократична България", като парламентарно представена партия в коалиция с "Продължаваме промяната", подкрепя на балотажа кандидат-кмета Атанас Стоянов. В обединението на партията са включени и ДСБ, „Да, България“ и „Зелено Движение“.

Атанас Стоянов е независим кандидат за кмет, издигнат от авторитетен Инициативен комитет, който се ползва както с широкото одобрение на хората в Сандански, така с това на различи политически партии, местни граждански сдружения и организации. Подкрепата на „Демократична България“ към досегашния кмет Атанас Стоянов не е изненада, а е в резултат на активната му работа като градоначалник и общественик.

Атанас Стоянов е с респектираща биография в политическия живот на Благоевградска област. Бил е два пъти председател на Общински съвет-Сандански, сред най-активните народни представители в Югозападна България, в качеството му на кмет получава наградата „Кмет на годината“ през 2020 и 2022 година, а община Сандански получава призовете за „Туристическа община на 2020 г.“, „Утвърдена винена и СПА дестинация на 2021 г.“, „Най-устойчива туристическа дестинация на 2022 година".

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook