Деца намериха портфейла на прокурор

25/05/2020 09:23 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Момчета откриха изгубен портфейл и го предадоха веднага в полицията. Освен парична сума в него имало и документи.

Янис Зарев и Александър Василев са от Кюстендил. Те намерили портмонето в района на Първо ОУ в града.

Криминалистите веднага проверили документите и се оказало, че портфейла е на прокурор Михаил Крушовски от държавното обвинение в Дупница. Той и съпругата му били на разходка в Кюстендил в празничния 24 май. Обадили се от полицията и му съобщили да прибере загубената вещ. 

"Искам да изразя вярата си в доброто. Има надежда за нашето бъдеще в лицето на младото поколение! Две деца от Кюстендил – Янис Зарев и Александър Василев, ми показаха, че младите хора са качествени, добри, възпитавани добре и са безкористни", публикува във Фейсбук прокурор Михаил Крушовски, който не пропусна да се снима с достойните момчета.

"Малко след като съм си загубил портфейла, близо до 1-во основно училище в Кюстендил, тези момчета са го намерили и занесли в полицията, без да се колебаят. Едва от обаждането на дежурния полицай разбрах, че съм си загубил портфейла и че вече е намерен. Така ми спестиха много главоболия и неприятности. Изключително благодарен съм на момчетата и възхитен от възпитанието, дадено им родителите и учителите им. На такива добри примери трябва да се дава гласност, защото всички се нуждаем от повече добрина, вяра и надежда. Пожелавам им да са здрави, да се учат добре, винаги да вярват в доброто и да вървят неуморно в пътя на светлината", пожела Крушовски.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook