Дефектира отводнителна решетка на петричка улица

18/08/2020 16:51 1 Коментирай

Затварят за движение на автомобили улица след ремонтираното вече кръгово кръстовище на улица "Рокфелер" в Петрич.

Около Дипа са въведени ограничения с необходимите пътни знаци и с наземни препятствия. Община Петрич информира, че се ремнотира отводнителната решетка на улица "Папульо" и съседната "Черно море". Тя е дефектирала и създава проблеми на водачите на автомобили и други превозни средства.

Има временни неудобства при придвижването в този участъку предпуредиха от Общината в южния град.

От днес започна строителството на второто кръгово кръстовище на улица "Цар Борис III"“. Кръстовището ще бъде превърнато в постоянно, ще бъде подменен и водопровода под него. В тази връзка ще бъде наложена временна организация на движение в този район със забрана за преминаване през кръстовището до приключване на строителните дейности.

Водачите на моторни превозни средства следва да имат предвид, че по ул. „Самуилова крепост“ движението на МПС ще бъде еднопосочно – от ул. „Цар Борис III“ в посока към ул. „Полковник Дрангов“. До търговските обекти под ул. „Самуилова крепост“ ще бъде осигурен достъп, за да не се пречи на зареждането им.

Автобусната спирка на ул. „Рокфелер“ ще бъде преместена с няколко метра, тъй като попада в обхвата на ремонтирания участък. Остават свободни и двата пункта за достъп до търговски обект „Лидъл“. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Тони Манасиев -
    От кога бе \" дефектира\"? Така е от ГОДИНИ.Дефвкта е отполовинчатс работа на общината и фирмата асвалтирала ул. Папульо. Половинчата и некачествена работа.

Социално

новини благоевград facebook