Депутат разкри как ще се гласува за кабинет на Габриел

19/05/2023 17:56 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Готвена машинация в Народното събрание разкри публично депутат от "Възраждане". "Следващата седмица ще има предложение за правителство на ГЕРБ, ДПС и ИТН, написа в профила си Емил Янков.

"Аз като част от ПГ на Възраждане ще гласувам ПРОТИВ, както и към което и да е друго предложение за кабинет, освен правителство предложено от Възраждане. За разлика от Подмяната и Доносническа България, които си сменят позицията през ден, понякога и по-често, ние от Възраждане сме последователни в думите и действията си! Получих информация, че може би няколко души от тази коалиция на срама, СЛУЧАЙНО ЩЕ ЛИПСВАТ (срещу заплащане), за да осигурят нужния брой гласове за избиране на правителството на Мария Габриел", обяви Янков.

"Нека не забравяме, че коалиция Сорос-Донос в 48-то Народно събрание не се регистрира в последния работен ден и по този начин спасява Гешев и текущата съдебна система. Благодарение на тях законопроектът на Възраждане за промяна на съдебната система не можа да се гласува поради липса на кворум.
Ние от Възраждане помним! Изводите оставям на вас. Да живее България!

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook