Детрониран лидер на ГЕРБ - Благоевград сред най-желаните за депутат

12/02/2021 18:30 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Въпреки обещанието на ГЕРБ-Благоевград да обяви официално кандидат-депутатите днес, листата все още не е ясна.

Не се съобщават имената на номинираните с най-много гласове, получени от електората на партията. Прокрадват се неофициално кандидатурите на настоящия координатор Росица Димитров-шеф на ВиК, на Стефан Апостолов от Симитли, на премиера Бойко Борисов, а също на настоящите депутати Георги Динев от Петрич, на Александър Мацурев от Банско. Все още е тайна кой е водач. Говори се, че първият ще е "парашутист".

Единствен детронираният преди около три години общински ръководител в Благоевград, Йордан Андонов, публично разкри, че е подкрепен със 100 номинации.

"Сърдечно благодаря на всички членове на ГЕРБ Благоевград, които ме номинираха за народен представител! Макар и да не съм на ръководна позиция, приемам получените близо 100 номинации като положителен знак и висока оценка за моята роля и принос за утвърждаването на организацията ни в града през годините и за вашата вяра в моите възможности и последователни действия", заяви Йордан Андонов.

"Това е и силна оценка за моята всеотдайност и лоялност към ГЕРБ на фона на предателствата на много от напусналите партията знакови до вчера лица", коментира Андонов, който е един от основателите на ГЕРБ в Благоевград.

Припомняме, Йордан Андонов бе отстранен от ръководния пост от Изпълнителната комисия. Въпреки, че на конференция през 2018 година той бе преизбран за общински лидер с гласовете на 195 делегати, от централата признаха за победител настоящият областен управител Бисер Михайлов, който събра 145 бюлетини в своя полза.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook