Неуспялата да влезе в НИС на ГЕРБ Ташкова разочарована от своите в Благоевград

26/09/2021 18:15 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Благоевград, Кюстендил и Перник имат свои представителки в НИС на Жени ГЕРБ.

Тежката дума в партията занапред ще имат Росица Димитрова - общинска ръководителка в Благоевград и шеф на ВиК, кюстендилката Михаела Крумова - бивш депутат и Христина Георгиева от Перник.

Събранието, проведено онлайн пред лидера на партията Бойко Борисов, премина със скандал заради номинацията на Елена Ташкова от благоевградската структура. Срещу нея скочиха съпартийките й Адриана Мелниклийска и останалите 21 делегатки. Оказа се, че Ташкова нямала номинации за член на НИС на ГЕРБ. От организацията в областния център били предложени за гласуване Росица Димитрова и бившата депутатка, екслидер в Пиринско, Даниела Савеклиева.

Както подробно информирахме, спорът вбеси Бойко Борисов и той нападна благоевградската структура с думите, че гласуват един срещу друг и затова ГЕРБ губи изборите.

Веднага след препирнята Елена Ташкова излезе с позиция в социалната мрежа. Упрекна Росица Димитрова, че била довела в залата служителки от ВиК-Благоевград, които променили вота в нейна полза.

"Сърдечно благодаря на всички, които ме номинираха са член на НИС Жени-ГЕРБ. Ценя високо доверието, което ми гласувахте, и бих работила безусловно и всеотдайно, за да го оправдая. Благодаря и на Изпълнителната комисия за направеното предложение да бъда включена в състава на НИС Жени ГЕРБ и вярвам, че то е направено след обективен анализ и преценка на квалификацията ми, на дългогодишната ми работа в структурите на ГЕРБ и на подкрепата, която имам от повечето членове и симпатизанти в Благоевградско", публикува Елена Ташкова.

"За съжаление, след като областният координатор на Жени-ГЕРБ Адриана Мелниклийска възрази в ефир срещу предложението на Изпълнителната комисия, аз бях подменена в състава на НИС Жени-ГЕРБ с Росица Димитрова. Заявявам уважението си към двете дами и към тяхната дейност, но не мога да скрия разочарованието си от факта, че изборът на г-жа Димитрова беше реализиран чрез присъствието на многобройни делегати в залата днес, които са служители на ръководеното от нея дружество „ВиК – Благоевград", разкри Ташкова.

"Вярвах, че изборът на състава на НИС Жени-ГЕРБ ще бъде обективен и прозрачен, без да се позовава на служебни отношения с извънпартиен характер. Още веднъж благодаря за подкрепата. Продължавам да работя за идеята ГЕРБ и нейните ценности, в които безрезервно вярвам", заяви с нескрито разочарование водачката на жените.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Борисов -
    КОрви

Социално

новини благоевград facebook