Дърва на лизинг в селско училище

05/11/2022 11:03 3 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Училищен директор подсигури на лизинг отплението през зимните дни.

Александър Белчев е снабдил 70 кубика дърва за училище "Никола Вапцаров" в гоцеделчевското село Копривлен. Ще се изплащат на месечни вноски във времето. Сделката е осъществил с търговец на дървесина в района и собственик на цех на пелети в Копривлен - Веселин Камбуров, който през месец юли бе назначен на длъжност "Планиране и контрол" в Държавно горско стопанство - Гърмен.

Белчев отишъл при Камбуров с молба училището да получи дървата, но плащането да се разсрочи. „Обясних му, че ще направя всичко възможно до края на годината да изплатим дървата. Каза ми, че няма проблем”, разказа Александър Белчев.

„На човека му беше малко неудобно. Съгласих се”, каза Веселин Камбуров. Уговорката сега се спазва и от двете страни. Дървата са в мазето на училището, а по сметката на фирмата месечно постъпва част от дължимите 7000 лева. В училището са сигурни, че тази зима учебният процес няма да бъде прекъсван заради ниски температури. Дори и дървата да свършат, има вариант да се купят допълнителни количества, без да се платят веднага, предаде Нова.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. От селото -
    Нещастник да го сменят нищо не прави само краде и спира развитието на училището иска да го затрие!
  2. Онзи -
    Питайте го Белчев къде са парите 370 000 бюджет всичко откраднаха с синът му!
  3. Горанова -
    Тоя Белчев открадна парите от бюджета пенсия взима заплата взима женаму нмести синът му и той е там снахата намести семейно училище конфликт на и тереси Няма

Социално

новини благоевград facebook