Двама отвлякоха и се гавриха с болно момиче в Благоевград

18/12/2020 14:25 0 Коментирай

Обвиниха мъже на 39 и 36 години за отвличане и сексуално посегателство спрямо болни момиче.

Георги А. и Димитър С. се възползвали от безпомощното състояние на 13-годишната и системно я насилвали, съобщиха от прокуратурата в Благоевград.

Преди отвличането я зарибили с марихуанови цигари. Жертвата на дваманта насилници била настанена в социален дом. Съдбата на момичето е покъртителна. На 3-годишна възраст била осиновена. Приемната майка починала и след това я дали в Дом.

Георги редовно причаквал момичето пред училището. Заедно с Димитър я чакали и пред църква, която посещавала.

Преди да ги заловят двамата отново дали на момичето марихуана, но тя изхвърлила пактечето. Отказала да се качи в колата им. Постъпката й отключила тяхната агресия.

Георги направил опит насила да качи девойката в колата, като й ненесъл наранявания с нож. Една от раните на ръката се оказала дълбока, поради което била транспортирана от директора на учебното заведение до Спешния център. Пред медицинските лица тя укрила истината за нараняването, като заявила, че се порязала със стъкло.

Няколко седмици по-късно двамата обвиняеми причакали ученичката до автобусната спирка в града и против волята й я качили в автомобила. Извършили с нея блудствени действия.

След случилото се служителите в Центъра за настаняване от семеен тип отчели сериозна промяна в поведението на девойката и я завели на консултация със специалист. Тя споделила за преживяното от нея, за което била сигнализирана полицията. След 3 години разследване, похитителите влизат в съда до дни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook