Екскметът на Благоевград икономиса лев, но заскобиха джипката

28/04/2021 10:48 2 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Служители от "Паркинги и гаражи" поставиха скоби на джип "Тойота", собственост на отстранения градоначалник Румен Томов. Вероятно по навик или от бързане, Томов пропуснал да плати талонче за платен престой на автомобила зад сградата на Общината.

Видео със заскобяване на джипката бе пуснато в социалната мрежа днес от управителя на БК "Югозапад" и участник в кметската надпревалра на изборите през 2019 година Илия Илиев. От кадрите става ясно, че първоначално инкасаторката от общинското дружество подминава колата на Румен Томов. Илиев иска настоятелно отговор защо не се прилагат правилата с незаконното паркиране за всички в Благоевград.

"Изпадналата в конфузна ситуация пред очевидци на улицата служителка, извика подкрепление. Двама от мобилния екип на Синята зона пристигнаха със служебния автомобил на дружеството и без много да се чудят и увъртат, блокираха гумите на джипа. Извършиха го като по устав", коментира Илиев и подчерта, че правилата са за всички.

След вчерашната случка, Илия Илиев, който отскоро е редактор в местен сайт, си върна на Томов и екипа му, които неотдавна го заключиха в сградата на Общината и го държаха под полицейска обсада, за да не присъства на търг за апетитното заведение "Операта" на площад "Македония". Вместо репортаж и актуални снимки, тогава Илиев отнесе два акта - един от шефа на общинското звено "Охрана" и втори от повиканите трима полицейски служители от Първо управление на МВР, водени от Ромео Харалампиев за нарушение на обществения ред. След съставяне на актовете боксьрът разпространи видео от грозната сцена и провокира десетки въпроси от страна на благоевградчани, които не скриха изумлението си от действията на местните управници.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Косьо -
    Браво така се прави. Сега да види как на хората с право на пракиране им вдигнаха колите.
  2. Очевидец -
    Редактора в местният сайт, първо да научи, че нямаше право да заснема служителката без нейно съгласие. Той нямаше право да търси такава информация от същата,а екипа мина случайно не ги извика тя.Илия Илиев наруши чл.32 от Конституцията на РБ \" Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.\"

Социално

новини благоевград facebook