Емблематичен бизнесмен влиза в кметска кампания

24/09/2023 17:24 2 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Милионер от близкото минало, загубил част от имотите заради невърнати кредити, се впусна с кметската надпревара. Кандидат е на ПП "Български възход".

Сменилият през годините фамилията си Костадин Лялев, сега Петров, се бори за родния си Петрич. Към момента все още не е регистриран в Общинската избирателна комсия - Петрич, съобщиха за Еновина. В южния град още помнят обещанията му, че застеле със зелен мокет площада и централните улици, както направи през силните си финансови години към заведението "Яворите". Близо 20 години Лялето се скри от петричани и започна бизнес във Варна. 

Петричкият милионер има три дъщери – една от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, дъщеря на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат дъщери, едната от които е Розали. Момичетата са израснали в София, където се установили да живеят. В Петрич освен като президент на футболния отбор и благодетел на хандбалния клуб, който по времето на Лялев беше 3 години шампион на България. Издържаше го от ресторантьорския бизнес. Управляваше култовия ресторант „Яворите“ и механа в Банско. Сега живее във Варна живее с трета съпруга. Преди месеци фамилията влезе в светските новини. Дъщерята на Костадин Лялев роди деца на шампиона Кубрат Пулев. Дари го с прекрасни дечица.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Фашиста -
    Живко ЗРИЛ как е?!
  2. Общината -
    Тия дни ки дойди Коце Маце.

Социално

новини благоевград facebook