Евродепутатът Новаков обеща да стегне ГЕРБ в Пиринско

30/11/2019 09:18 0 Коментирай

Представиха официално новите лидери на ГЕРБ в Благоевград и Сандански - Андрей Новаков, Росица Димитрова и Стоян Стоев.

За партийното събрание пристигнаха секретарят Цветомир Паунов и заместник-председателят Красимир Велчев.

Назначеният от ИК на ГЕРБ областен координатор, който е на мястото на детронираната Даниела Савеклиева, не пропусна да благодари на ръководството за гласуваното доверие.

"Много от вас смятат, че работата ми в Брюксел ще ми пречи, но гарантирам, че ще бъда в областта. Енергия и ентусиазъм не ми липсват, мотивиран съм да работя и съм сигурен, че заедно ще се справим", заяви Новаков.

"Беше взето политическо решение Андрей Новаков да застане начело на областната структура. Той е много активен, израсна много. Ако преди време казвахме за него, че е най-младият евродепутат, сега той се утвърди като един от най-успешните евродепутати, ангажиран с каузи и проблеми, които пряко касаят България”, каза Цветомир Паунов. Той подчерта, че работата в партията трябва да продължи, като се надгради постигнатото досега и да се влее нова енергия.

Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата на партията в региона. „В Благоевград, Банско и Сандански бяха постигнати големи резултати, но загубихме кметските избори, което показва, че хората искат промяна. ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, трябва да се затвърди направеното. Когато има едно силно ядро като вашето, добрите резултати са въпрос на време”, каза още Красимир Велчев.

Както вече информирахме, преди седмица бяха подменени общинските лидери в Благоевград и в Сандански. На мястото на Бисер Михайлов е Росица Димитрова-директор на ВиК-Благоевград.

В Сандански е Стоян Стоев, който зае поста след оставката на загубилия кметските избори Кирил Котев.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook