Фенове на "Пирин"- Благоевград купиха еднопосочен билет на Фийни

20/09/2021 09:50 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Най-запалените привърженици на "орлетата" за пореден път призоваха наставника Уорън Фийни да напусне Благоевград и отбора.

Поискаха да си купи еднопосочен билет за Белфаст. В социалната мрежа те изригнаха "Това не е нашият Пирин, не е нашият треньор". Припомниха за срамната загуба от отбора на "Арда" и закотвянето на последно място в групата.

"В този клуб няма ли човек с големи топки да каже истината на Белогур", питат феновете. Предлагат Пол Белогур веднага да уволни Фийни. Исат за наставник в Благоевград да се върне Милен Радуканов. Желаят за треньор и Нанджи Шенсой.

Публикуваме позицията на фенклуба без редакторска намеса:

"Ние феновете сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина, ние винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израстнали заедно на стадион Христо Ботев. Именно заради това ние като хора водени единствено от любовта си към Пирин сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая. Страшното е, че старши треньора, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност. Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спортните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си. Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи. Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас. Само ПИРИН", се казва в публичната декларация.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook