Фенове в Благоевград бесни, искат оставката на Фийни

20/08/2020 08:03 1 Коментирай

Футболистите от "Пирин" претърпяха поредна загуба. Слаба игра доведе до падане в Симитли. Мачът се игра на стадиона в града пред повече от 2000 фенове, въпреки, че билетите бяха по 10 лева. Публиката бе предимно от Симитлийско, от Благоевград зрителите бяха около стотина.

Благоевградчани са разочаровани от играта на "орлетата", допуснали два гола във вратата си.

Головете вкараха Запро Динев - син на петричкия депутат Георги Динев, както и съотборникът му от "Септември"-Симитли Петър Петров.

Изненадващо на почивката бившия нападател на ЦСКА беше заменен от Фийни, което не се хареса на играча. Пирин опита да промени нещо, но стигна само до едно попадение на резервата Джордж Оукли, което бе отменено поради засада, предаде Спортал. Агитката на "орлетата", която беше напълнила клетката за гостите, подкрепяше Николай Бодуров и компания, като дори запали доста факли.

Бившият национал Станислав Манолев получи първия жълт картон в 57-ата минута, като именно тогава за първи път влезе и медицински екип на терена. Приятно впечатление направи, че дербито беше изключително коректно. Малко след средата на второто полувреме феновете на Пирин негодуваха от Фийни, като някои от тях пожелаха и оставка. Нов гол в мача нямаше и Пирин записа първа загуба през сезона, като остана с четири точки.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. елезови -
    Е#бнахме ви джумалии,ямксимитли

Социално

новини благоевград facebook